Olivita.no

Olivita.no har ofte meget gode tilbud og rabatter
– opptil 45 % rabatt

SE TILBUD

Olivita logo
Olivita logo

Olivita er et omega-3 kosttilskudd
Omega-3 kosttilskuddet består av selolje, olivenolje og vitamin D. Kostillskuddet er unikt og det eneste av sitt slag i Norge og Norden, siden blandingen er patentert.

Over 20 års studier på marine oljer ved Universitetet i Tromsø – Norges Arktiske Universitet har vist oljeblandingen forebygger hjerte- og kar sykdommer som hjerteinfarkt, hjerneslag og blodpropp . Funnene fra studiene var så unike at selskapet fikk patent, og dermed enerett til å produsere og selge blandingen.

Produkter
Olivita kommer i både naturell- og sitronutgave. Renset selolje smaker lite, så i naturellutgaven er smaken av kaldpresset extra virgin olivenoljen mest fremtredende. Sitronutgaven inneholder naturlig sitron og smaker friskt av sitrus.Vi får stadige tilbakemeldinger fra kunder på at Olivita er overraskende god på smak. Olivita finnes også i kapsler.

Utsalgssteder
Olivita selges fra vår nettbutikk, vårt kontor, i den nasjonale helsekostkjeden Sunkost, samt i XXL og Life butikker i Nord-Norge. Det som selger best er anbefalinger fra kunder, venner, kollegaer etc. Med andre ord: Jungeltelegrafen. Vi Vi får stadige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som enten har fått bedre kolesterol, mindre smerter i ledd, mindre psoriasis for å nevne noe.

Kanskje finner du også en rabattkode inne på butikken – sjekk utvalget og tilbudene deres.