Silva

Silva har ofte meget gode tilbud og rabatter
– opptil 30 % rabatt

SE TILBUD

Silva logo
Silva logo

I 1933 oppfant Björn, Alvar og Arvid Kjellström det første vannfylte kompasset, som var utgangspunktet for vår virksomhet. Ikke bare var det det første kompasset med den teknologien, det satte også en global standard for hvordan navigasjonsutstyr fungerer. Det var da Silva som merke ble født. Noen år senere, nærmere bestemt i 1935, utvidet vi vårt forretningsområde med en ny oppfinnelse, Zeiler frontlykt.

Helt siden 1933 har vårt mål vært å skape og utvikle markedets beste friluftsutstyr. Vi drives av å finne nye løsninger og jobber kontinuerlig med en utviklende og optimaliserende tankegang for å kunne tilby det beste produktet. Nysgjerrighet er a og o; både i vår produktutvikling og i eventyrene du begir deg ut på. Med en genuin lidenskap for friluftsliv ønsker vi å inspirere og motivere flere til å komme ut og oppdage nye eventyr. Vi vet at det er verdt det. I dag fokuserer vi på tre hovedområder for våre produkter; sport, eventyr og profesjonell bruk. Våre produkter utvikles og forbedres kontinuerlig, alt for at du skal kunne nyte kvalitetsprodukter og møte morgendagens utfordringer sammen med oss ​​i Silva.

Bli venner med oss Silva er et globalt utendørsmerke for fitnesselskere, oppdagere og eventyrere. Vi er stolte av vår innovative historie og den ånden lever videre i selskapet også i dag. Våre produkter er i premiumsegmentet og vi er størst på hodelykter, kompass, ryggsekker og vanntette pakkposer.

Multilykter
Løping
Utendørs
Professional
Batterier
Tilbehør
KOMPASS
Outdoor
Orientering
Marine
SEKKER
Løpevester
Belter
Ryggsekker
Dry Bags
Vanntett deksel
KIKKERTER
Outdoor
Marine
STAVER
Gåstaver
Nordic walking
HODELYKTER
KOMPASS
SEKKER
STAVER

Kanskje finner du også en rabattkode inne på butikken – sjekk utvalget og tilbudene deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 

Tusenvis har funnet gode tilbud
- Lyd, lamper, trening, kjøkken og alt du trenger!
(Åpner i nytt vindu)

 

15 % rabatt på
leketøy for voksne

 

15 % rabatt på høyttalere
og lyd

 

15 % rabatt på
alt treningsutstyr

 

15 % rabatt på lamper
og belysning

 

Stretto Storsalg - 15 % rabatt
på hele butikken!